Soflan υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι (900ml) View larger
Soflan υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι (900ml)

Soflan υγρό απορρυπαντικό για πλύσιμο ρούχων στο χέρι (900ml)

139441 (8718951331976)

κερδίζετε 3.99 πόντους

Φροντίδα για τα αγαπημένα σας μάλλινα και ευαίσθητα. Σύνθεση αποτελεσματική στα περισσότερα ευαίσθητα υφάσματα (μάλλινα, μεταξωτά, συνθετικά, βαμβακερά, polyester, nylon, lycra). Διατηρεί την αρχική φόρμα των ρούχων και την ελαστικότητα των ινών, αρωματίζοντάς τα διακριτικά. Προστατεύει τα υφάσματα, διατηρώντας τις ίνες απαλές. Τώρα με συντηρητικό φυτικής προέλευσης, με 100% ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,99 €4,43 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

5-15% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα, lactic acid, benzyl benzoate, hexyl cinnamal, linalool, butylphenyl methylpropional.
Για πλύσιμο στο χέρι, να μην χρησιμοποιείται στο πλυντήριο ρούχων. Ακολουθήστε τις οδηγίες πλύσεις που αναγράφονται στις ετικέτες των ρούχων. Για ένα άψογο αποτέλεσμα αφήστε τα ρούχα να μουσκέψουν το πολύ μέχρι 30 λεπτά. Αποφύγετε το τρίψιμο και το στύψιμο των ρούχων. Για δύσκολους λεκέδες χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο. Αφήστε το να ενεργήσει μερικά λεπτά, χωρίς να τρίβετε τα ρούχα. Συνεχίστε το πλύσιμο, σύμφωνα με τις οδηγίες πλυσίματος που υπάρχουν στις ετικέτες των ρούχων. Απλώστε τα ρούχα οριζόντια και αποφύγετε το στέγνωμα στον ήλιο.
Brand SOFLAN