1) Πλύνετε καλά τα χέρια σας και αποστειρώστε το μπιμπερό και τη θηλή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. 2) Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το να κρυώσει για 30 λεπτά περίπου μέχρι τους 40°C. Προσθέστε τη σωστή ποσότητα νερού (συμβουλευτείτε τον πίνακα διατροφής) μέσα στο αποστειρωμένο μπιμπερό. Μην χρησιμοποιείτε ξαναβρασμένο νερό. 3) Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα / δοσομετρητή που βρίσκεται στο κουτί. Χρησιμοποιείτε πάντα κοφτές μεζούρες. 4) Προσθέστε τη σωστή ποσότητα σκόνης στο νερό, σύμφωνα με τον πίνακα διατροφής. Κλείστε το μπιμπερό και ανακινήστε κάθετα και με μεγάλη ένταση (τουλάχιστον για 10 δευτερόλεπτα) μέχρι να διαλυθεί η σκόνη. Αφαιρέστε το καπάκι του μπιμπερό και τοποθετήστε την αποστειρωμένη θηλή. 5) Ελέγξτε τη θερμοκρασία του γάλακτος (40°C) στον καρπό σας πριν το τάισμα.