Listerine στοματικό διάλυμα advanced tartar control arctic mint (500ml) View larger
Listerine στοματικό διάλυμα advanced tartar control arctic mint (500ml)

Listerine στοματικό διάλυμα advanced tartar control arctic mint (500ml)

142526 (3574661266602)

κερδίζετε 4.71 πόντους

Στοματικό Διάλυμα Listerine Advanced Tartar Control 500ml για προστασία κατά του σχηματισμού πέτρας με διπλή δράση για μείωση της οδοντικής πλάκας και αίσθηση καθαριότητας που διαρκεί 3 φορές περισσότερο. Δροσίζει την αναπνοή έως και 24 ώρες. Για χαμόγελα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση χρησιμοποιήστε το στοματικό διάλυμα LISTERINE® Advanced Tartar Control δύο φορές την ημέρα.

κερδίζετε 3,14 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,85 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,71 €9,42 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, alcohol, sorbitol, poloxamer 407, benzoic acid, zinc chloride, eucalyptol, methyl salicylate, thymol, sodium benzoate, menthol, sucralose, aroma, sodium saccharin, ci 42090.
Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ μετά το βούρτσισμα. Αδειάστε 20 ml (4 κουταλάκια του γλυκού των 5 ml) σε ένα ποτήρι, κάνετε στοματοπλύσεις στα ούλα και στα δόντια για 30 δευτερόλεπτα και φτύστε το. Προσοχή: Να μη χρησιμοποιείται από παιδιά κάτω των 12 ετών. Μην το καταπίνετε. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε ιατρική βοήθεια. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν αν έχετε αλλεργία σε οποιοδήποτε συστατικό του. Αν παρουσιάσετε ερεθισμούς του στόματος, σταματήστε αμέσως τη χρήση και συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας. Φυλάξτε το μακριά από παιδιά. ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ: ΠΙΕΣΤΕ το καπάκι και ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Γυρίστε το καπάκι μέχρι να κουμπώσει.
Brand LISTERINE