Old spice αποσμητικό σώματος whitewater (150ml) View larger
Old spice αποσμητικό σώματος whitewater (150ml)

Old spice αποσμητικό σώματος whitewater (150ml)

126288 (8001090590572)

κερδίζετε 2.99 πόντους

Απολαύστε τη σιγουριά 48 ωρών φρεσκάδας και ευχάριστης οσμής με το αποσμητικό σπρέι σώματος Old Spice για άντρες, χωρίς αλουμίνιο. Χάρη στην καταπολέμηση της οσμής και τα αρώματα υψηλής ποιότητας, καταπολεμά ακόμη και την πιο βαριά κακοσμία με μια υπέροχη ευωδία, ενώ παραμένει αόρατο σε μαύρα και άσπρα ρούχα. Αυτό το αναζωογονητικό άρωμα που θυμίζει φρέσκο νερό, σανδαλόξυλο, κίτρο και κεχριμπάρι θα σας προσφέρει ακαταμάχητη οσμή σαν το κάλεσμα των σειρήνων.

κερδίζετε 3,00 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,99 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,99 €19,93 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Alcohol denat., butane, isobutane, propane, parfum, limonene, linalool, hexyl cinnamal, citronellol, geraniol, benzyl salicylate, citral, alpha-isomethyl ionone, eugenol, cinnamal.
Εξαιρετικά εύφλεκτο αερόλυμα. Δοχείο υπό πίεση: Κατά τη θέρμανση μπορεί να διαρραγεί. Μην καπνίζετε. Μην ψεκάζετε κοντά σε φλόγα ή άλλη πηγή ανάφλεξης. Να μην τρυπηθεί ή καεί ακόμη και μετά τη χρήση. Χρησιμοποιήστε το σε καλά αεριζόμενους χώρους. Αποφύγετε τη σκόπιμη εισπνοή. Χρησιμοποιήστε το μόνο σύμφωνα με τις οδηγίες. Να μην εφαρμόζεται σε ερεθισμένο ή πάσχον δέρμα. Εάν παρουσιαστεί ερεθισμός, διακόψτε τη χρήση. Αποφεύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής του προϊόντος με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.
Μακριά από θερμότητα, θερμές επιφάνειες, σπινθήρες, γυμνή φλόγα και άλλες πηγές ανάφλεξης. Να προστατεύεται από τις ηλιακές ακτίνες. Να μην εκτίθεται σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν τους 50°C/122°F. Μακριά από παιδιά.
Brand OLD SPICE