Nivea αντηλιακό spray sun/ protect & moisture very high, spf50 (200ml) View larger
Nivea αντηλιακό spray sun/ protect & moisture very high, spf50 (200ml)

Nivea αντηλιακό spray sun/ protect & moisture very high, spf50 (200ml)

123543 (4005808856695)

κερδίζετε 12.27 πόντους

Το NIVEA SUN Protect & Moisture Spray προσφέρει άμεση UV προστασία και 48ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Έχει σύνθεση ανθεκτική στο νερό που λειτουργεί σε ισορροπία με το μικροβίωμα της επιδερμίδας, ένα φυσικό στρώμα βακτηρίων που λειτουργεί ως το φυσικό αμυντικό σύστημα της επιδερμίδας. Η σύνθεσή του είναι 73% βιοδιασπώμενη και σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει τα UV φίλτρα octinoxate, oxybenzone, octocrylene και είναι χωρίς μικροπλαστικά.

κερδίζετε 8,18 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

20,45 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

12,27 €61,35 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, homosalate, alcohol denat., glycerin, butyl methoxydibenzoylmethane, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, ethylhexyl salicylate, dibutyl adipate, ethylhexyl triazone, glyceryl stearate, phenylbenzimidazole sulfonic acid, tocopheryl acetate, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, hydrogenated rapeseed oil, copernicia cerifera cera, cetyl palmitate, sodium stearoyl glutamate, microcrystalline cellulose, xanthan gum, cellulose gum, caprylyl glycol, phenoxyethanol, trisodium edta, sodium hydroxide, sodium chloride, linalool, benzyl alcohol,alpha-isomethyl ionone,citronellol,anise alcohol,parfum.
Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Αποφύγετε τον άμεσο ψεκασμό. Αποφύγετε την εισπνοή. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμα και μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Μην αφήνετε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά να εκτίθενται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιτρέψτε την πλήρη απορρόφηση και αποφύγετε την άμεση επαφή με υφάσματα και σκληρές επιφάνειες για να αποφύγετε τους λεκέδες. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά ελεγμένη.
Brand NIVEA