Nivea αντηλιακό λάδι spray sun/ tanning oil low spf6 (200ml) View larger
Nivea αντηλιακό λάδι spray sun/ tanning oil low spf6 (200ml)

Nivea αντηλιακό λάδι spray sun/ tanning oil low spf6 (200ml)

123546 (5201178026686)

κερδίζετε 8.34 πόντους

Το NIVEA SUN Intense Bronze Oil Spray βοηθά την επιδερμίδα να αποκτήσει χρυσαφένιο και έντονο μαύρισμα που διαρκεί. Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UVA/UVB και τα ηλιακά εγκαύματα. Επιπλέον, η σύνθεσή του με εκχύλισμα καροτίνης και βιταμίνη Ε αφήνει απαλή και μεταξένια αίσθηση στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή του είναι ανθεκτική στο νερό και δεν έχει αυτομαυριστικές ιδιότητες. Σέβεται τη θάλασσα καθώς δεν περιέχει φίλτρα UV Octinoxate και Oxybenzone.

κερδίζετε 5,56 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

13,90 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,34 €41,70 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Paraffinum liquidum, octocrylene, caprylic/capric triglyceride, dicaprylyl ether, butylene glycol dicaprylate/dicaprate, isopropyl stearate, butyl methoxydibenzoylmethane, simmondsia chinensis seed oil, tocopheryl acetate, zea mays oil, linalool, limonene, benzyl alcohol, alpha-isomethyl ionone, citronellol, parfum, CI 40800.
Αποφύγετε τον άμεσο ψεκασμό. Αποφύγετε την εισπνοή. Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα πριν από την έκθεση στον ήλιο και ανανεώνετε συχνά, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε για πολλή ώρα στον ήλιο, ακόμα και μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία. Μην αφήνετε τα βρέφη και τα μικρά παιδιά να εκτίθενται άμεσα στην ηλιακή ακτινοβολία. Επιτρέψτε την πλήρη απορρόφηση και αποφύγετε την άμεση επαφή με υφάσματα και σκληρές επιφάνειες για να αποφύγετε τους λεκέδες. Συμβατότητα με την επιδερμίδα δερματολογικά ελεγμένη.
Brand NIVEA