Όλη η νοστιμιά της παράδοσης σας συνοδεύει καθημερινά! Με σεβασμό στην παραδοσιακή τέχνη της αρτοποιίας. Τα άλευρα δημητριακών και οι νιφάδες βρώμης αναμειγνύονται με το νερό και τη φρέσκια μαγιά. Ακολουθεί το στάδιο της ανάπαυσης και της ζύμωσης, όπου το ζυμάρι φουσκώνει σιγά σιγά, ώστε να αποκτήσει τη μοναδική του υφή και γεύση. Στη συνέχεια το ζυμάρι ανοίγεται σε φύλλο, αλευρώνεται, πλάθεται, ψήνεται και γίνεται ένα ωραίο χωριάτικο ψωμί! Το ψωμί αυτό κόβεται σε φέτες και φρυγανίζεται σωστά.