Sottolestelle ψωμί σίτου με αλεύρι κάνναβης & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - βιολογικό, vegan, προϊόντα που μας ξεχωρίζουν σε φέτες (400g) View larger
Sottolestelle ψωμί σίτου με αλεύρι κάνναβης & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - βιολογικό, vegan, προϊόντα που μας ξεχωρίζουν σε φέτες (400g)

Sottolestelle ψωμί σίτου με αλεύρι κάνναβης & εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο - βιολογικό, vegan, προϊόντα που μας ξεχωρίζουν σε φέτες (400g)

122642 (8032454040877)

κερδίζετε 4.32 πόντους

Βιολογικό Ψωμί με Αλεύρι Κάνναβης σε φέτες. Ψωμί εμπλουτισμένο με αλεύρι κάνναβης, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και φυσική μαγιά, η οποία τα κάνει πιο εύπεπτα και γευστικά από αντίστοιχα με απλή μαγιά.
Τα ψωμιά της Sottolestelle παρασκευάζονται με 100% βιολογικά συστατικά και ετοιμάζονται σε περιβάλλον χωρίς αυγά και γάλα εξασφαλίζοντας την απουσια ιχνών για άτομα με δυσανεξίες. Κατάλληλα και για vegans.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,32 €10,80 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Μαλακό αλεύρι σίτου* (49%), νερό, φυσικό προζύμι από μαλακό σιτάρι* (9%) (μαλακό αλεύρι σίτου*, νερό), αλεύρι κάνναβης* (5%), έξτρα παρθένο ελαιόλαδο* (3%), μαγιά (saccharomyces cerevisiae), αλάτι, βύνη ρυζιού* (ρύζι*, κριθάρι βυνοποιημένο*). Κατεργασία με αιθυλική αλκοόλη* μόνο εξωτερικά.*Βιολογικής γεωργίας.Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από σόγια, σουσάμι και ξηρούς καρπούς.
Ιδανικό για τοστ, έτοιμο για να συνοδεύσει το γεύμα σας, να αλείψετε το αγαπημένο σας επάλειμμα ή να καταναλωθεί ακόμα και σκέτο.
Διατηρείται σε χώρο δροσερό χωρίς υγρασία. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο και καταναλώνεται κατά προτίμηση σε λίγες μέρες.
Brand SOTTOLESTELLE
Χαρακτηριστικά Βιολογικό προϊόν, Προϊόντα που μας ξεχωρίζουν, Vegan