Βιολογική Γιαπωνέζικη Σάλτσα Σόγιας "Yaemon Tamari", χωρίς σιτάρι, γλουτένη, γαλακτοκομικά, λακτόζη ή αυγά. Σάλτσα σόγιας "διπλής πυκνότητας", φυσικής ζύμωσης που ωριμάζει σε κέδρινα βαρέλια για δύο χρόνια. Παρασκευάζεται βάσει μιας συνταγής 500 ετών, με παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής και εξοπλισμό που κληρονομούνται από γενεά σε γενεά. Χρησιμοποιούνται βιολογικοί σπόροι σόγιας και δύο φορές περισσότερα φασόλια για κάθε μπουκάλι, σε αντίθεση με τις συνηθισμένες σάλτσες σόγιας.