Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.) View larger
Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.)

Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για ποδιά υποαλλεργικό (16τεμ.)

138887 (8056860820526)

κερδίζετε 8.08 πόντους

Με τις Veet® Ταινίες Αποτρίχωσης Κρύο Κερί για πόδια και σώμα μπορείτε να έχετε άμεση απολέπιση και απαλότητα που διαρκεί έως και τέσσερις εβδομάδες. Ειδικά σχεδιασμένες με την φόρμουλα Easy Gel για να αγκαλιάζει το δέρμα και να αφαιρεί ακόμα και τις πιο κοντές τρίχες (1,5mm). Τις αφαιρεί από τη ρίζα και χαρίζει απαλότητα για έως 28 μέρες έτσι σου δίνει τη σιγουριά να πετύχεις εξαιρετικά αποτελέσματα από την 1η φορά, ακόμα και αν δεν έχεις εμπειρία με τις ταινίες κεριού .

κερδίζετε 0,90 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,98 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,08 €0,51 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

ΤΑΙΝΙΕΣ: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate. ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, parfum, tocopheryl acetate, limonene.
Κατάλληλες για χρήση στα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι. Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα είναι εντελώς καθαρή και στεγνή πριν εφαρμόσετε τις ταινίες. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε κάθε ταινία περισσότερες φορές ώσπου να χάσει την κολλητικότητα της. Πριν από κάθε χρήση δοκιμάστε την αντίδραση της επιδερμίδας σας εφαρμόζοντας και αφαιρώντας το προϊόν σε μικρό μέρος της επιφάνειας που επιθυμείτε να αποτριχώσετε, ακολουθώντας τις οδηγίες χρήσης. Αν μετά από 24 ΩΡΕΣ δεν υπάρχει ανεπιθύμητη αντίδραση, συνεχίστε τη χρήση. ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ για χρήση στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τα αυτιά, γύρω από τον πρωκτό, τα γεννητικά όργανα και τις θηλές ή άλλα μέρη του σώματος. Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, κηλιδωμένη, τραυματισμένη, ερεθισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα ή σε επιδερμίδα που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από κερί αποτρίχωσης στο παρελθόν.
ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. Σε περίπτωση κατάποσης ζητήστε αμέσως ιατρική συμβουλή και δείξτε την εξωτερική συσκευασία. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό και ζητήστε ιατρική συμβουλή. Φυλάξτε τυχόν υπόλοιπες ταινίες σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Brand VEET