Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πόδια ευαίσθητη επιδερμίδα (20τεμ.) View larger
Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πόδια ευαίσθητη επιδερμίδα (20τεμ.)

Veet αποτριχωτική ταινία κρύου κεριού για πόδια ευαίσθητη επιδερμίδα (20τεμ.)

120601 (4607109405987)

κερδίζετε 8.98 πόντους

Με τις νέες Veet® Expert Ταινίες Αποτρίχωσης Κρύο Κερί ποδιών μπορείτε να έχετε άμεση επαγγελματική αποτρίχωση και απαλότητα που διαρκεί έως και 28 ημέρες. Έχουν σχεδιαστεί ειδικά με βούτυρο, αμυδαλέλαιο, κατάλληλο για τις ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι ειδικά σχεδιασμένες EasyGrip™ σας βοηθούν να πετύχετε την καλύτερη τεχνική αποτρίχωσης για τέλεια αποτελέσματα με μία εύκολη κίνηση. Είναι έτοιμες για χρήση και σας βοηθούν ώστε να αφαιρεθούν ακόμα και οι πιο κοντές τρίχες*.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,98 €0,45 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ταινίες κεριού: hydrogenated styrene/methyl styrene/indene copolymer, paraffinum liquidum, silica, polyethylene, pentaerythrityl tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, parfum, tocopheryl acetate, prunus amygdalus dulcis oil, linalool, hexyl cinnamal, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone, ci 77891, ci 77007. Μαντηλάκια: paraffinum liquidum, hexyldecyl stearate, camelina sativa seed oil, argania spinosa kernel oil, parfum, benzyl salicylate, hexyl cinnamal, linalool.
Βεβαιωθείτε ότι η επιδερμίδα είναι εντελώς καθαρή και στεγνή πριν εφαρμόσετε τις ταινίες. Μπορείτε να επαναχρησιμοποιήσετε κάθε ταινία περισσότερες φορές ώσπου να χάσει την κολλητικότητα της. Δε χρειάζεται να τρίψετε τις ταινίες ανάμεσα στα χέρια για να τις ξεχωρίσετε! Μπορείτε να πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα σε μόνο 4 εύκολα βήματα: 1. Ξεχωρίστε τις δύο διπλές ταινίες χρησιμοποιώντας τη γραμμή κοπής. 2. Εφαρμόστε μια ταινία στο δέρμα προς την κατεύθυνση που μεγαλώνει η τρίχα. Με το στρογγυλό μέρος στην κατεύθυνση που μεγαλώνει η τρίχα, βεβαιωθείτε ότι το κερί κολλάει καλά. 3. Κρατήστε την άκρη της ταινίας. Κρατήστε το δέρμα τεντωμένο. Τραβήξτε την ταινία πίσω (όσο γρήγορα μπορείτε!) Με μια απότομη κίνηση κοντά στο δέρμα. 4. Μετά την αποτρίχωση, καθαρίστε το κερί που έμεινε στο δέρμα σας με ένα μαντηλάκι perfect finish με argan oil για τέλειο αποτέλεσμα. Κατάλληλες για χρήση στα πόδια, τα χέρια, τις μασχάλες και τη γραμμή του μπικίνι. Ακατάλληλη για χρήση στο κεφάλι, το πρόσωπο, τα μάτια, τη μύτη, τα αυτιά, γύρω από τον πρωκτό, τα γεννητικά όργανα και τις θηλές ή άλλα μέρη του σώματος. Μην χρησιμοποιείτε σε κιρσούς, ουλές, κρεατοελιές, κηλιδωμένη, τραυματισμένη, ερεθισμένη, ηλιοκαμένη επιδερμίδα ή σε επιδερμίδα που είχε ανεπιθύμητη αντίδραση από κερί αποτρίχωσης στο παρελθόν.
Κρατήστε μακριά από τα παιδιά. Φυλάξτε τυχόν υπόλοιπες ταινίες σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Brand VEET