Durex προφυλακτικά classic (12τεμ.) View larger
Durex προφυλακτικά classic (12τεμ.)

Durex προφυλακτικά classic (12τεμ.)

104277 (5010232957084)

κερδίζετε 9.69 πόντους

Τα προφυλακτικά Durex Classic Κανονική εφαρμογή κατασκευάστηκαν γιατί κανείς δεν αισθάνεται άνετα φορώντας πράγματα που δεν του ταιριάζουν. Η κανονική εφαρμογή είναι ιδιαίτερα σημαντική όταν πρόκειται για προφυλακτικά. Οπότε αν χρειάζεστε τη συνηθισμένη εφαρμογή των προφυλακτικών μας, μπορείτε ακόμα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σεξ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για οτιδήποτε θα μπορούσε να χαλάσει το στυλ σας.

κερδίζετε 1,08 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

10,77 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

9,69 €0,81 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Το προφυλακτικό κατασκευάζεται από φυσικό ελαστικό latex, το οποίο μπορεί να προκαλέσει αλλεργικές αντιδράσεις, ακόμα και αναφυλακτικό σοκ αν ο χρήστης είναι αλλεργικός στο latex.
Ανοίξτε το περιτύλιγμα από την οδοντωτή άκρη. Χειριστείτε το προφυλακτικό προσεκτικά, καθώς μπορεί να υποστεί ζημιές από τα νύχια ή αιχμηρά αντικείμενα. Με το ρολό στο εξωτερικό, πιέστε την κατάληξη και τοποθετήστε το προφυλακτικό στην άκρη του πέους σε στύση. Ξεδιπλώστε το προς τα κάτω μέχρι τη βάση του πέους. Σταματήστε και ελέγξτε αν νιώσετε ότι το προφυλακτικό γλυστράει ή πιέζει υπερβολικά το πέος, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να σπάσει. Το προφυλακτικό πρέπει να αφαιρεθεί σύντομα μετά την εκσπερμάτωση. Το προφυλακτικό πρέπει να κρατιέται σταθερά από τη βάση του πέους πριν την απομάκρυνσή του. Πετάξτε το περιτύλιγμα και το χρησιμοποιημένο προφυλακτικό σε καλάθι απορριμμάτων. Μην το πετάξετε στην τουαλέτα.
Brand DUREX