Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος απολυμαντικό χωρίς χλώριο αιθέρια έλαια, ανοιξιάτικο μπουκέτο (1lt) View larger
Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος απολυμαντικό χωρίς χλώριο αιθέρια έλαια, ανοιξιάτικο μπουκέτο (1lt)

Klinex υγρό καθαριστικό πατώματος απολυμαντικό χωρίς χλώριο αιθέρια έλαια, ανοιξιάτικο μπουκέτο (1lt)

133097 (8710447432785)

κερδίζετε 1.98 πόντους

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα!

κερδίζετε 1,06 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,04 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,98 €1,98 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5 % μη ιονικά τασιενεργά, κατιονικά τασιενεργά, άρωμα, amyl cinnamal, hexyl cinnamal. Απολυμαντικός παράγοντας: benzalkonium chloride 0,75g στα 100g.
ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ: Καθημερινή καθαριότητα πατωμάτων: 1 καπάκι (50ml) σε μισό κουβά (4 λίτρα) νερό. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Εξουδετέρωση βακτηρίων από πατώματα: Διαλύστε 1 ½ καπάκι (75ml) σε 1 λίτρο νερό. Σε πολύ λερωμένες επιφάνειες περάστε 2 φορές. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και ξεβγάλτε. ΑΔΙΑΛΥΤΟ: Απολύμανση μικρών και μεγάλων επιφανειών από βακτήρια: Χρησιμοποιήστε το αδιάλυτο σε σφουγγάρι απευθείας στην επιφάνεια. Σε πολύ λερωμένες επιφάνειες περάστε 2 φορές. Αφήστε να δράσει για 15 λεπτά προτού ξεβγάλετε. Για χρήση σε ευαίσθητες επιφάνειες δοκιμάστε πρώτα σε ένα μη ορατό σημείο. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένο ξύλο ή ανοδιωμένο αλουμίνιο και αδιάλυτο σε μάρμαρο. Αν χρησιμοποιηθεί αδιάλυτο σε βαμμένο μέταλλο, λινόλαιο, παρκέ, ξεβγάλτε αμέσως μετά τη χρήση.
Brand KLINEX