Sensodyne οδοντόκρεμα gentle whitening (75ml) View larger
Sensodyne οδοντόκρεμα gentle whitening (75ml)

Sensodyne οδοντόκρεμα gentle whitening (75ml)

124825 (5054563039712)

κερδίζετε 3.48 πόντους

- Απομακρύνει τους λεκέδες και γυαλίζει την επιφάνεια του δοντιού
- Παρέχει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία**
Η νέα Sensodyne Gentle Whitening είναι μια οδοντόκρεμα ειδικά σχεδιασμένη για ανθρώπους με ευαίσθητα δόντια. Λειτουργεί στο εσωτερικό του δοντιού καταπραΰνοντας το νεύρο, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην απομάκρυνση των λεκέδων για λευκότερα δόντια.
*σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση
**με καθημερινό βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,48 €46,40 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Sodium fluoride (φθοριούχο νάτριο) 1450 ppm F και potassium nitrate (νιτρικό κάλιο) 5% w/w. Άλλα συστατικά: aqua, sorbitol, hudrated silica, glycerin, potassium nitrate, cocamidopropyl betaine, aroma, xanthan gum, titanium dioxide, sodium fluoride, sodium saccharin, sodium hydroxide, sucralose, limonene, CI 42090.
Ενήλικες και παιδιά 12 ετών και άνω: Εφαρμόστε μία ποσότητα κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μία οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες. Βουρτσίστε καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές, για τουλάχιστον 1 λεπτό τη φορά, ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Φροντίστε να βουρτσίσετε όλες τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός.
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.
Brand SENSODYNE