Corega κρέμα στερεωτική οδοντοστοιχιών 3d hold neutral, ουδέτερη γεύση (70g) View larger
Corega κρέμα στερεωτική οδοντοστοιχιών 3d hold neutral, ουδέτερη γεύση (70g)

Corega κρέμα στερεωτική οδοντοστοιχιών 3d hold neutral, ουδέτερη γεύση (70g)

121965 (5054563027900)

κερδίζετε 7.73 πόντους

Προσφέρει 3D συγκράτηση περιορίζοντας τη μετακίνηση της τεχνητής οδοντοστοιχίας προς όλες τις κατευθύνσεις: εμπρός, πίσω, πάνω, κάτω και πλευρικά, ώστε να μην ανησυχείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.
- Δυνατή συγκράτηση όλη μέρα
- Δεν περιέχει χρωστικές
- Με ουδέτερη γεύση
- Εμποδίζει την εισχώρηση υπολειμμάτων τροφής
*σε εργαστηριακές δοκιμές

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,73 €110,43 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Calcium/sodium PVM/MA copolymer, petrolatum, cellulose gum, paraffinum liquidum.
Εφαρμογή 1. Καθαρίστε και στεγνώστε την οδοντοστοιχία. 2. Εφαρμόστε τη στερεωτική κρέμα σε μικρές λωρίδες, όχι πολύ κοντά στα άκρα της οδοντοστοιχίας. 3. Ξεπλύνετε το στόμα σας, τοποθετήστε την οδοντοστοιχία στη θέση της, κρατήστε σταθερά και δαγκώστε για λίγα δευτερόλεπτα ώστε να εξασφαλίσετε καλή εφαρμογή. Αφαίρεση 1. Ξεπλύνετε το στόμα σας με νερό. 2. Μετακινήστε αργά την οδοντοστοιχία με κυκλική κίνηση. 3. Αφαιρέστε τα υπολείμματα της κρέμας με χλιαρό νερό και μια μαλακή οδοντόβουρτσα.
Να φυλάσσεται σε σημείο που δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να έχουν ευαισθησία ή να είναι αλλεργικοί σε αυτό το προϊόν. Σε περίπτωση αλλεργικής αντίδρασης ή δυσφορίας διακόψτε τη χρήση αμέσως. Κατάποση μικρών ποσοτήτων του προϊόντος όταν χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες μπορεί να συμβεί και δεν είναι επιβλαβής.
Brand COREGA