Sensodyne οδοντόκρεμα rapid action whitening (75ml) View larger
Sensodyne οδοντόκρεμα rapid action whitening (75ml)

Sensodyne οδοντόκρεμα rapid action whitening (75ml)

119155 (5054563026736)

κερδίζετε 4.79 πόντους

- Προστασία από την τερηδόνα
- Ενδυνάμωση του σμάλτου
- Γεύση μέντας
- Δροσερή αναπνοή
- Αποκατάσταση φυσικής λευκότητας
Η Sensodyne Rapid Action είναι μια εξειδικευμένη οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι προσφέρει προστασία μεγάλης διάρκειας* από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Η σύνθεση φθοριούχου κασσίτερου που διαθέτει, δημιουργεί ένα κάλυμμα πάνω από τα ευαίσθητα σημεία των δοντιών προσφέροντας γρήγορη ανακούφιση.
* Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,79 €63,87 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Ενεργά συστατικά: stannous fluoride (φθοριούχο κασσίτερο) 0,454% w/w και sodium fluoride (φθοριούχο νάτριο) 0,0721% w/w, 1450ppm-F. Άλλα συστατικά: glycerin, PEG-8, hydrated silica, pentasodium triphosphate, aroma, sodium lauryl sulfate, titanium dioxide, carbomer, stannous fluoride, cocamidopropyl betaine, sodium saccharin, sodium fluoride, limonene.
Ενήλικες και παιδιά 12 ετών και άνω: Εφαρμόστε μία ποσότητα κρέμας σε μέγεθος μπιζελιού σε μία οδοντόβουρτσα με μαλακές τρίχες. Βουρτσίστε καθημερινά, δύο φορές την ημέρα και όχι περισσότερες από τρεις φορές, για τουλάχιστον 1 λεπτό τη φορά, ελαχιστοποιώντας την κατάποση και ξεπλένετε. Φροντίστε να βουρτσίσετε όλες τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών. Να μην χρησιμοποιείται από παιδιά ηλικίας κάτω των 12 ετών εκτός εάν το συνιστά ο οδοντίατρος ή ο γιατρός.
Να φυλάσσεται μακριά από τα παιδιά. Τα ευαίσθητα δόντια μπορεί να είναι ένδειξη ενός υποκείμενου προβλήματος το οποίο χρειάζεται άμεση φροντίδα. Εάν τα συμπτώματα επιμένουν ή χειροτερέψουν, συμβουλευτείτε τον οδοντίατρό σας. Σε περίπτωση ερεθισμού διακόψτε τη χρήση.
Brand SENSODYNE