ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7 View larger
ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7

ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7

120542 (8718951143920)

κερδίζετε 2.98 πόντους

Τα πανάκια Ajax για μπάνιο και λεκάνη είναι ιδανικά για να καθαρίζχετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες του μπάνιου σας. Με σύνθεση κατά των αλάτων, απομακρύνουν τα στίγματα νερού, τα υπολείμματα σαπουνιού και εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηριδίων για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. (Σύμφωνα με το πρότυπο EN 1276)

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,98 €0,06 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Απολυμαντικός παράγοντας (DIdecyldImonlum Chloride: 0,51gr ανά 100gr προϊόντος), Lactic Acid, Aroma/Parfum, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά.
Με ένα πανάκι καθαρίστε ομοιόμορφα την επιφάνεια που θέλετε και αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Απορρίψτε το πανάκι. Μην απορρίπτετε το πανάκι στη φύση ή στη λεκάνη της τουαλέτας. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για προσωπική υγιεινή. Να μη χρησιμοποιείται σε επιφάνειες ευαίσθητες σε όξινα προϊόντα όπως μάρμαρο, αλουμίνιο, ασβεστόλιθο ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε το πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία.
Brand AJAX