Χρυσή ζύμη μακεδονίτικα στριφτάρια κατεψυγμένα μίνι με μυζήθρα & φέτα (800g) View larger
Χρυσή ζύμη μακεδονίτικα στριφτάρια κατεψυγμένα μίνι με μυζήθρα & φέτα (800g)

Χρυσή ζύμη μακεδονίτικα στριφτάρια κατεψυγμένα μίνι με μυζήθρα & φέτα (800g)

107962 (5201231003296)

κερδίζετε 5.88 πόντους

Στη Χρυσή Ζύμη καμαρώνουμε, γιατί ό,τι φτιάχνουμε πλημμυρίζει με καμάρι και τις δικές σας στιγμές. Σπιτικό φύλλο, ζυμωμένο με μαλακό αλεύρι και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τυλίγει με το στριφτό του σχήμα εκλεκτή μυζήθρα και Φέτα Π.Ο.Π, δημιουργώντας τραγανά και χρυσορόδινα μίνι στριφτάρια. Φτιάξτε με καμάρι μια νοστιμιά που θα χαρίσει στο σπίτι σας το άρωμα μιας παραδοσιακής συνταγής από τη Μακεδονία και θα προσφέρει σε κάθε περίσταση μια μίνι γευστική έκπληξη. Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε… Πέτυχε!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,88 €7,35 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

60% Ζύμη: [αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. *Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης]. 40% Γέμιση: (54%** τυρί τυρογάλακτος μυζήθρα, νερό, σιμιγδάλι σίτου, 7%** τυρί Φέτα Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής, πιπέρι άσπρο. **Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης). Το προϊόν περιέχει συστατικά: σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από σόγια, σινάπι (μουστάρδα), λούπινο και σπόρους σουσαμιού.
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180°C. Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα Μίνι Μακεδονίτικα Στριφτάρια με Μυζήθρα και φέτα ΠΟΠ σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι. Ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου σας στους 180°C για περίπου 35' ώσπου να ροδίσουν. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ