60% Ζύμη: [αλεύρι σίτου, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, 2%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. *Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης]. 40% Γέμιση: [34%** Σπανάκι, 20%** τυρί τυρογάλακτος μυζήθρα, 13%** αντίδια, 13%** πράσο, κρεμμυδάκι φρέσκο, 3%** τυρί Φέτα Π.Ο.Π., αυγό πλήρες παστεριωμένο από κότες ελευθέρας βοσκής, σιμιγδάλι σίτου, 1%** εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, 1%** άνηθος, μαϊντανός, μαγειρικό αλάτι, πιπέρι μαύρο. **Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης].
Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 180°C. Χωρίς να τα αποψύξετε, τοποθετείτε τα Σπιτικά Τρίγωνα σε ταψί με λαδόκολλα ή αλειμμένο με λίγο λάδι. Ψήνετε στη μεσαία θέση του φούρνου σας στους 180°C για περίπου 35' ώσπου να ροδίσουν.
Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.