Σε ένα μπολ ανάμειξε το μείγμα με το νερό μέχρι να ομογενοποιηθούν και άφησε τον χυλό να ξεκουραστεί για 10 λεπτά. Βάλε το τηγάνι στη φωτιά και όταν κάψει αρκετά, ρίξε λίγο βούτυρο απλώνοντάς το να πάει παντού. Ρίξε περίπου ένα φλιτζανάκι του καφέ (40 γρ.) χυλό στο τηγάνι, απλώνοντάς τον να πάει παντού. Όταν ροδίσει η μια πλευρά, με τη βοήθεια μιας σπάτουλας, αναποδογύρισε για να ψηθεί και η άλλη.
Διατηρείται σε ξηρό και δροσερό μέρος χωρίς υγρασία.