Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη με μυζήθρα & φέτα γλυκά κατεψυγμένα (450g) View larger
Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη με μυζήθρα & φέτα γλυκά κατεψυγμένα (450g)

Χρυσή ζύμη μπουγάτσα Θεσσαλονίκης κατεψυγμένη με μυζήθρα & φέτα γλυκά κατεψυγμένα (450g)

107973 (5201231003500)

κερδίζετε 3.15 πόντους

Στη Χρυσή Ζύμη καμαρώνουμε, γιατί ό,τι φτιάχνουμε πλημμυρίζει με καμάρι και τις δικές σας στιγμές. Έτσι φτιάχνουμε και την αγαπημένη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης Χρυσή Ζύμη που κρατάτε στα χέρια σας! Αυθεντικά φύλλα μπουγάτσας, που τραγανίζουν μοναδικά, αγκαλιάζουν εκλεκτή φέτα ΠΟΠ και μυζήθρα. Φτιάξτε με καμάρι ένα πρωινό που Θα χαρίσει στο σπίτι σας το άρωμα της φρεσκοψημένης Μπουγάτσας Θεσσαλονίκης, προσφέροντας στους αγαπημένους σας το πιο γλυκό ξύπνημα!
Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε...Πέτυχε!




ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,15 €7,00 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

51% Ζύμη: [αλεύρι σίτου, νερό, φυτικά έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), 2,5%* εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, άμυλο αραβοσίτου, μαγειρικό αλάτι, ζάχαρη. *Το ποσοστό αναφέρεται επί της ζύμης]. 49% Γέμιση: (49%** τυρί τυρογάλακτος μυζήθρα, νερό, σιμιγδάλι σίτου, 6,5%** τυρί φέτα Π.Ο.Π., μαγειρικό αλάτι, ασπράδι αυγού σε σκόνη από κότες ελευθέρας βοσκής. **Τα ποσοστά αναφέρονται επί της γέμισης). Το προϊόν περιέχει συστατικά: σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από σόγια, σινάπι (μουστάρδα), λούπινο και σπόρους σουσαμιού.
Προθερμαίνετε τον φούρνο σας στους 200°C. Βγάζετε τη Μπουγάτσα Θεσσαλονίκης από την κατάψυξη και αφαιρείτε το καπάκι. Τοποθετείτε το προϊόν μαζί με το χάρτινο ταψάκι του σε χαμηλή θέση (πρώτη από κάτω) του φούρνου σας. Ψήνετε στους 200°C για περίπου 25' μέχρι να ροδίσει η πάνω πλευρά. Πιάνοντας τις δυο άκρες της μπουγάτσας με δύο πιρούνια, την αναποδογυρίζετε μέσα στο ταψάκι της ώστε η πάνω επιφάνεια να έρθει κάτω. Συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 5', μέχρι να απορροφήσει το λάδι της. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ