Dettol αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου αντιβακτηριδιακό/ aloe vera & vitamin E (250ml) View larger
Dettol αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου αντιβακτηριδιακό/ aloe vera & vitamin E (250ml)

Dettol αυτόματη συσκευή κρεμοσάπουνου αντιβακτηριδιακό/ aloe vera & vitamin E (250ml)

108764 (5201347169312)

κερδίζετε 8.97 πόντους

Η Αυτόματη Συσκευή Dettol απομακρύνει τις ακαθαρσίες και προσφέρει υγιεινά καθαρά χέρια. Ο αισθητήρας αυτόματα απελευθερώνει το ενυδατικό κρεμοσάπουνο αμέσως μετά την τοποθέτηση των χεριών σας κάτω από το στόμιο της συσκευής κάτι που διασφαλίζει ότι τα βακτήρια δεν έρχονται ποτέ σε επαφή με την αυτόματη συσκευή κάνοντας το ιδανικό για την κουζίνα ή το μπάνιο και προσφέροντας έτσι υγιεινή στην οικογένεια και στο σπίτι σας. Με άρωμα Aloe Vera.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

8,97 €35,88 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, ammonium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, glycerin, sodium chloride, cocamide MEA, parfum, citric acid, styrene/acrylates copolymer, calicylic acid, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf juice, tetrasodium EDTA, magnesium nitrate, methylchloroisothiazolinone, magnesium chloride, methylisothiazolinone, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium ferrocyanide.
1. Τοποθετήστε το χέρι σας κάτω από το στόμιο και μπροστά από τον αισθητήρα μέχρι να τρέξει το υγρό κρεμοσάπουνο. 2. Πλύνετε τα χέρια σας για 30 τουλάχιστον δευτερόλεπτα διασφαλίζοντας ότι η σαπουνάδα καλύπτει πλήρως όλη την επιφάνεια των χεριών. 3. Μη ξεχνάτε τα νύχια και τη περιοχή ανάμεσα στα δάκτυλα. 4. Ξεπλύνετε καλά με νερό.5.Σκουπίστε με μια καθαρή πετσέτα.
Brand DETTOL