Le petit marseillais μάσκα μαλλιών αναδόμηση φθαρμένα μαλλιά/ με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας (300ml) View larger
Le petit marseillais μάσκα μαλλιών αναδόμηση φθαρμένα μαλλιά/ με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας (300ml)

Le petit marseillais μάσκα μαλλιών αναδόμηση φθαρμένα μαλλιά/ με εκχύλισμα βιολογικής καλέντουλας (300ml)

142719 (3574661624037)

κερδίζετε 3.84 πόντους

Μάσκα μαλλιών Le Petit Marseillais® ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ κατά του σπασίματος της τρίχας. Εκχύλισμα ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ Καλέντουλας: μυθικό λουλούδι, αναγνωρισμένο για τις προστατευτικές και θρεπτικές του ιδιότητες. Έλαιο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Φραγκόσυκου: πολύτιμο και σπάνιο έλαιο αναγνωρισμένο για τις ισχυρές αναπλαστικές του ιδιότητες. Ενισχυμένα και προστατευμένα από το σπάσιμο της τρίχας, τα μαλλιά σας είναι πιο ανθεκτικά και έτοιμα να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις.

κερδίζετε 2,56 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

6,40 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,84 €12,80 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, persea gratissima oil, hydroxypropyl starch phosphate, behentrimonium chloride, calendula officinalis flower extract, opuntia ficus-indica seed oil isopropyl alcohol, citric acid sodium benzoate, parfum, benzyl salicylate, alpha-isomethyl ionone.
Τέσσερις τρόποι να το χρησιμοποιήσετε: 1. Σαν μάσκα: για προστασία ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας*, εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε για 3 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με νερό. 2. Σαν κρέμα μαλλιών: για εύκολο χτένισμα & απαλά, ανάλαφρα μαλλιά, εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, αφήστε για 1 λεπτό και μετά αφαιρέστε με νερό. 3. Σαν κρέμα χωρίς ξέβγαλμα (leave in): για να προστατεύσετε τις άκρες των μαλλιών, εφαρμόστε σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα. 4. Σαν μάσκα νυκτός: για αναδόμηση* που διαρκεί όλη τη νύχτα, εφαρμόστε στις άκρες των μαλλιών πριν τον ύπνο και αφαιρέστε με νερό το πρωί. *Οργανική δοκιμή σε σαμπουάν και μάσκα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
Brand LE PETIT MARSEILLAIS