Pattex βενζινόκολλα ρευστή (50g) View larger
Pattex βενζινόκολλα ρευστή (50g)

Pattex βενζινόκολλα ρευστή (50g)

121879 (8004630892112)

κερδίζετε 3.00 πόντους

Βενζινόκολλα γενικής χρήσης. Δυνατή αρχική και τελική συγκόλληση.
Δίνει συγκολλήσεις που αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες.
Αντοχή των συγκολλήσεων στην πάροδο του χρόνου.

κερδίζετε 0,75 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,75 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,00 €60,00 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Σύνθεση: πολυχλωροπρένιο. Πυκνότητα: 0,89 g/cm3. Αντοχή στη θερμοκρασία: - 40°c έως +110°c θερμοκρασία εφαρμογής: +18°c έως +25°c. Κατανάλωση: 250 - 350 g/m² για εφαρμογή και στις δύο επιφάνειες. Τελική αντοχή (din en 205): ανάλογα με την επιφάνεια και την πίεση, μετά από 3 ημέρες. Εξάτμιση: 10-15 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου.
Εφαρμόστε την Pattex Classic Liquid ομοιόμορφα και στις δύο επιφάνειες (ειδικά στις άκρες) με μια οδοντωτή σπάτουλα ή πινέλο με κοντές τρίχες. Πριν φέρετε σε επαφή τις δύο επιφάνειες περιμένετε λίγο χρόνο να εξατμιστούν οι διαλύτες της κόλλας. Ο χρόνος εξάτμισης σε φυσιολογικές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας (+18°C και +25°C) είναι περίπου 10-15 λεπτά. Εξασφαλίστε τον συνεχή αερισμό του χώρου εργασίας. Άμεσα μετά την εξάτμιση των διαλυτών η συγκόλληση είναι δυνατή ακόμη και μετά από 120 λεπτά. Ο μη επαρκής χρόνος εξάτμισης των διαλυτών, ειδικά σε μη απορροφητικά υλικά, μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη αρχική δύναμη συγκόλλησης. Μετά την εξάτμιση των διαλυτών, θα πρέπει να έχει απομείνει ένα ενιαίο, συνεχές, ορατό film κόλλας πάνω στις επιφάνειες. Σε απορροφητικά υλικά ή σε υλικά με μεγάλους πόρους, είναι πιθανό να απαιτείται η εφαρμογή περισσότερων από μια στρώσεων κόλλας. Πριν την συνένωση των προς συγκόλληση υλικών το film της κόλλας θα πρέπει να είναι στεγνό στην αφή, να μην κολλάει στο δάχτυλο ή να είναι αφήνει «ίνες».
Φυλάξτε το προϊόν σε θερμοκρασία δωματίου φροντίζοντας να είναι πάντα καλά κλεισμένο το δοχείο του. Αποφύγετε θερμοκρασίες χαμηλότερες +5 °C και άνω των +50 °C. Κρύο ή «παγωμένο» προϊόν (κάτω από +5°C), μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά, εφόσον το επαναφέρουμε αργά σε θερμοκρασία λειτουργίας (περίπου +20°C). Έτσι επιτυγχάνετε η εξασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος. Κατά τα διαλείμματα εργασίας, θα πρέπει το δοχείο να σφραγίζεται καλά, ώστε να αποφεύγεται η εξάτμιση των διαλυτών. Διάρκεια Ζωής: 24 μήνες σε δροσερό μέρος.
Brand PATTEX