Heineken μπίρα lager (500ml) View larger
Heineken μπίρα lager (500ml)

Heineken μπίρα lager (500ml)

108028 (5201261001026)

κερδίζετε 1.77 πόντους

Ανοιχτόχρωμη ξανθιά Lager. Η Heineken είναι η μπίρα με την πιο διεθνή παρουσία, καθώς διατίθεται σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο. Η μοναδικότητά της οφείλεται στη μέθοδο καλλιέργειας μιας ειδικής μαγιάς που την κάνει ξεχωριστή σε άρωμα και γεύση. Έχει γεμάτη γεύση και διακριτικό άρωμα λυκίσκου και βύνης. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5%.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,77 €3,54 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, βύνη κριθαριού, λυκίσκος, μαγιά. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα. Το προϊόν αυτό παράγεται από βύνη κριθαριού. Κατά συνέπεια, μπορεί να περιέχει ίχνη γλουτένης κριθαριού.
Για το άνοιγμα των φιαλών, παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε κατάλληλο εργαλείο για το άνοιγμα, έτσι ώστε να αποφεύγεται σπάσιμο στο στόμιο της φιάλης. Για το άνοιγμα των κουτιών, παρακαλείσθε να σπρώξετε πρός τα επάνω το κατάλληλο πρός τούτο δαχτυλίδι. Μην το επαναφέρετε και μην το στρίβετε.
Παρακαλούμε αποθηκεύετε το προϊόν σε μέρος καθαρό, ξηρό, και καλά αεριζόμενο. • Ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης μεταξύ 5 και 10 °C. • Δεν πρέπει το προϊόν να εκτίθεται σε συνθήκες παγετού. • Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε θερμοκρασίες πάνω από 25 °C. • Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε άμεσο ηλιακό φώς.
Brand HEINEKEN