Άμστελ μπίρα lager (500ml) View larger
Άμστελ μπίρα lager (500ml)

Άμστελ μπίρα lager (500ml)

100298 (52100208)

κερδίζετε 1.65 πόντους

Όταν λέμε μπύρα, εννοούμε ΑΜΣΤΕΛ. Διαχρονική Lager μπύρα, συνοδεύει τις αυθεντικές ελληνικές μας στιγμές πάνω από 50 χρόνια. Παράγεται από 100% Ελληνικό κριθάρι από 2.500 Έλληνες παραγωγούς. Έχει γεμάτη και πλούσια γεύση, χάρη στο χαρακτηριστικό άρωμα λυκίσκου και μαγιάς. Το χρυσό της χρώμα είναι αποτέλεσμα συνδυασμού ανοιχτόχρωμης και σκουρόχρωμης βύνης. Η θέση της, πάντα δίπλα στο πιάτο σου. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5%.
Στην πιο κάτω τιμή συμπεριλαμβάνεται η αξία μίας επιστρεφόμενης φιάλης.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,65 €3,30 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, βύνη κριθαριού, κριθάρι, λυκίσκος, μαγιά.
Για το άνοιγμα των φιαλών, παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε κατάλληλο εργαλείο για το άνοιγμα, έτσι ώστε να αποφεύγεται σπάσιμο στο στόμιο της φιάλης. Για το άνοιγμα των κουτιών παρακαλείσθε να σπρώξετε πρός τα επάνω το κατάλληλο πρός τούτο δαχτυλίδι. Μην το επαναφέρετε και μην το στρίβετε.
Παρακαλούμε αποθηκεύετε το προϊόν σε μέρος καθαρό, ξηρό και καλά αεριζόμενο. Ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης μεταξύ 5 και 10 °C. Δεν πρέπει το προϊόν να εκτίθεται σε συνθήκες παγετού. Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε θερμοκρασίες πάνω από 25 °C. Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε άμεσο ηλιακό φώς.
Brand ΑΜΣΤΕΛ