Fischer μπίρα pilsner (500ml) View larger
Fischer μπίρα pilsner (500ml)

Fischer μπίρα pilsner (500ml)

100274 (52014949)

κερδίζετε 2.08 πόντους

Με καταγωγή από την Αλσατία, η Fischer είναι μια μπύρα Pilsner υψηλής ποιότητας. Τη χαρακτηρίζει το ανοιχτό χρώμα, η διακριτική παρουσία του λυκίσκου στο άρωμα, η ελαφρώς πικρή γεύση και η χαρακτηριστική της επίγευση. Μπορείς να την απολαύσεις όταν βγεις έξω και αναζητάς μία premium γευστική εμπειρία. Συνδύασέ τη με μια ποικιλία τυριών αλλά και με ψάρια και θαλασσινά. Περιεκτικότητα σε αλκοόλ: 5%.

Στην πιο κάτω τιμή συμπεριλαμβάνεται η αξία μίας επιστρεφόμενης φιάλης.


ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,08 €4,16 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, βύνη κριθαριού, εκχύλισμα λυκίσκου, λυκίσκος, μαγιά.
Για το άνοιγμα των φιαλών, παρακαλείσθε να χρησιμοποιείτε κατάλληλο εργαλείο για το άνοιγμα, έτσι ώστε να αποφεύγεται σπάσιμο στο στόμιο της φιάλης. Για το άνοιγμα των κουτιών, παρακαλείσθε να σπρώξετε πρός τα επάνω το κατάλληλο πρός τούτο δαχτυλίδι. Μην το επαναφέρετε και μην το στρίβετε.
Παρακαλούμε αποθηκεύετε το προϊόν σε μέρος καθαρό, ξηρό και καλά αεριζόμενο. • Ιδανικές θερμοκρασίες αποθήκευσης μεταξύ 5 και 10 °C. • Δεν πρέπει το προϊόν να εκτίθεται σε συνθήκες παγετού. • Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε θερμοκρασίες πάνω από 25 °C. • Αποφεύγετε την έκθεση του προϊόντος σε άμεσο ηλιακό φώς.
Brand FISCHER