Gillette ξυριστική μηχανή αντρική & ανταλλακτικό styler 3 in 1 View larger
Gillette ξυριστική μηχανή αντρική & ανταλλακτικό styler 3 in 1

Gillette ξυριστική μηχανή αντρική & ανταλλακτικό styler 3 in 1

133811 (7702018273386)

κερδίζετε 29.98 πόντους

Η ξυριστική μηχανή Gillette Styler 4in1 για άνδρες προσφέρει ομοιόμορφη περιποίηση, βαθύ ξύρισμα, ακριβείς γωνίες και είναι ιδανική για την περιποίηση της τριχοφυΐας του σώματος. Χάρη στην τεχνολογία της Braun, το Styler είναι αδιάβροχο και εντελώς ασφαλές στο ντους. Το Styler για όλες τις χρήσεις σας επιτρέπει να αποκτάτε εύκολα όποιο στυλ επιθυμείτε για τα γένια σας και να περιποιείστε την τριχοφυΐα σώματος με ένα μόνο εργαλείο.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

29,98 €29,98 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Peg-115m, peg-7m, peg-100, silica, pentaerythrityl tetra-di-t-butyl hydroxyhydrocinnamate,tris(di-t-butyl)phosphite, bht.
Αφαιρέστε την μπαταρία όταν επιβραδύνεται ή διακόπτεται τελείως η δόνηση. Μην αφήνετε άδεια μπαταρία στην συσκευή. Αντικαταστήστε τις μπαταρίες μόνο σε στεγνό περιβάλλον. Η απόρριψη μπαταριών να γίνεται σύμφωνα με τους τοπικούς κανονισμούς. Χρησιμοποιήστε μόνο μπαταρίες LR6 (ΑΑ). Σε περίπτωση διαρροής της μπαταρίας, καθαρίστε τη συσκευή με ένα νωπό πανί και πλύνετε τα χέρια σας. Σε περίπτωση επαφής κάποιου υλικού με τα μάτια, ζητήστε άμεσα ιατρική συμβουλή. Αφαιρέστε τις μπαταρίες πριν αποθηκεύσετε τη συσκευή σας για μακρά χρονική περίοδο.
Κρατήστε μακριά από παιδιά και κατοικίδια.
Brand GILLETTE