Χρυσή ζύμη κρουασάν μίνι κατεψυγμένα βουτύρου φαγητά κατεψυγμένα (300g) View larger
Χρυσή ζύμη κρουασάν μίνι κατεψυγμένα βουτύρου φαγητά κατεψυγμένα (300g)

Χρυσή ζύμη κρουασάν μίνι κατεψυγμένα βουτύρου φαγητά κατεψυγμένα (300g)

107985 (5201231004545)

κερδίζετε 2.82 πόντους

Είναι απόλαυση να ψήνεις λαχταριστά Croissants τη στιγμή που τα Θες!
Φτιαγμένα με αυθεντική γαλλική συνταγή και εκλεκτό βούτυρο, Θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους! Η αέρινη ζύμη τους φουσκώνει, ροδοψήνεται και τραγανίζει, χαρίζοντας στα Croissants το αφράτο σώμα και τη χρυσορόδινη κρούστα που μοσκοβολά βούτυρο. Ετοιμάστε τα γρήγορα και εύκολα στον φούρνο σας σε μόλις 15 λεπτά και χαρείτε την πλούσια γεύση τους όποτε αγαπάτε, με αυτούς που αγαπάτε! Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε…Πέτυχε!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,82 €9,40 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Αλεύρι σίτου, νερό, μαργαρίνη [φυτικά λίπη και έλαια (φοινικέλαιο, βαμβακέλαιο και ηλιέλαιο σε μεταβαλλόμενες αναλογίες), νερό, γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων και πολυγλυκερίδια λιπαρών οξέων, μαγειρικό αλάτι, μέσα οξίνισης: κιτρικό οξύ και γαλακτικό οξύ, αρωματική ύλη, χρωστική ουσία: β-καροτένιο], 10,5% βούτυρο, ζάχαρη, μαγιά, μείγμα βελτιωτικών αλεύρων (γαλακτωματοποιητές: μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων, εστέρες του μονο- και διακέτυλο τρυγικού οξέος με μονο- και διγλυκερίδια λιπαρών οξέων και λεκιθίνη ελαιοκράμβης, σταθεροποιητής: κόμμι γκουάρ, αλεύρι σόγιας, αντιοξειδωτικό: ασκορβικό οξύ, L-κυστεΐνη, ένζυμο: α-αμυλάση), γάλα άπαχο σε σκόνη, μαγειρικό αλάτι, αυγό πλήρες παστεριωμένο από κότες ελευθέρας βοσκής, αρωματική ύλη βανιλλίνη. Το προϊόν περιέχει συστατικά: σίτου (γλουτένη), γάλακτος (λακτόζη), αυγού, σόγιας και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από σέλινο, σινάπι (μουστάρδα), λούπινο, φουντούκι, λοιπούς καρπούς με κέλυφος και σπόρους σουσαμιού.
Τοποθετείτε τα κρουασάν σε ταψί με λαδόκολλα αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους καθώς θα φουσκώσουν κατά το ψήσιμο. Τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C. Ψήνετε στον αέρα, στους 180°C για 15-20'. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ