ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7 View larger
ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7

ΥΓΡΑ ΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (50τεμ.) ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ & ΛΕΚΑΝΗ AJAX OPTIMAL 7

120542 (8718951143920)

κερδίζετε 2.55 πόντους

Τα πανάκια Ajax για μπάνιο και λεκάνη είναι ιδανικά για να καθαρίζετε εύκολα και γρήγορα όλες τις επιφάνειες του μπάνιου σας. Με σύνθεση κατά των αλάτων, απομακρύνουν τα στίγματα νερού, τα υπολείμματα σαπουνιού και εξουδετερώνουν το 99,9% των βακτηριδίων για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. (Σύμφωνα με το πρότυπο EN 1276)

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,55 €0,05 € / τεμ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Περιέχει μεταξύ άλλων: Απολυμαντικός παράγοντας (DIdecyldImonlum Chloride: 0,51gr ανά 100gr προϊόντος), Lactic Acid, Aroma, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, λιγότερο από 5% μη ιονικά τασιενεργά.
"Με ένα πανάκι καθαρίστε ομοιόμορφα την επιφάνεια που θέλετε και αφήστε να δράσει για 5 λεπτά. Απορρίψτε το πανάκι. Μην απορρίπτετε το πανάκι στη φύση ή στη λεκάνη της τουαλέτας. Αυτό το προϊόν δεν προορίζεται για προσωπική υγιεινή. Να μη χρησιμοποιείται σε επιφάνειες ευαίσθητες σε όξινα προϊόντα όπως μάρμαρο, αλουμίνιο, ασβεστόλιθο ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Χρησιμοποιήστε το πριν από την ημερομηνία λήξης που αναγράφεται πάνω στη συσκευασία."
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Πλύνετε τα χέρια σας σχολαστικά μετά το χειρισμό.
Brand AJAX