ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (500ml) AJAX View larger
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (500ml) AJAX

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΑΤΩΝ (500ml) AJAX

119449 (8718951147010)

κερδίζετε 1.79 πόντους

Το Ajax κατά των αλάτων με την ισχυρή του σύνθεση είναι ιδανικό για την αποτελεσματική απομάκρυνση των αλάτων, στιγμάτων από νερό και υπολειμμάτων σαπουνιού. Με συχνή χρήση προστατεύει τις επιφάνειες από τη συσσώρευση αλάτων, ενώ τις διατηρεί καθαρές και αστραφτερές.
4 Δράσεις:
1) Αφαιρεί υπολείμματα σαπουνιού
2) Επαναφέρει την λάμψη
3) Αφαιρεί τα άλατα
4) Υγιεινή φροντίδα

κερδίζετε 1,19 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,98 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,79 €3,58 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aroma, Lactic Acid. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
1. Γυρίστε την αντλία στη θέση  «ON». 2. Ψεκάστε απευθείας πάνω στην επιφάνεια που θέλετε να καθαρίσετε.  3. Αφήστε το προϊόν να δράσει για μερικά δευτερόλεπτα και ξεβγάλτε.  Μην αφήνετε το προϊόν να δράσει για περισσότερο από 10 λεπτά. Μη χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο, ασβεστόλιθο, παλιά σιδερένια μπάνια ή φθαρμένο σμάλτο. Σε περίπτωση αμφιβολίας, δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή επιφάνεια. Μην ψεκάζετε κοντά στα μάτια ή το πρόσωπο. Για επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα, ξεβγάλτε με πόσιμο νερό.
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό.. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μην αναμιγνύετε με χλωρίνη: μπορεί να προκληθεί έκλυση επικίνδυνου αερίου (χλώριο). Περιέχει Deceth-8, Lactic Acid
Brand AJAX