Milner τυρί μαλακό για τοστ σε φέτες (300g) View larger
Milner τυρί μαλακό για τοστ σε φέτες (300g)

Milner τυρί μαλακό για τοστ σε φέτες (300g)

129770 (8710912300274)

κερδίζετε 4.61 πόντους

Τα τυριά Milner αποτελούν τη βάση µιας σωστής διατροφής, αφού είναι ιδανική επιλογή για µια γευστική, αλλά ταυτόχρονα ισορροπηµένη διατροφή. Από το 1997, το Milner αποτελεί το αγαπηµένο µας κίτρινο τυρί υψηλής ποιότητας, που συνδυάζει τέλεια την πλούσια γεύση µε τα χαµηλά λιπαρά. Tο Milner, αποτελεί καθηµερινά τον πολύτιµοσύµµαχό µας, έτσι ώστε να απολαµβάνουµε όλα τα θρεπτικά συστατικά του τυριού µε λιγότερες θερµίδες. Μίλα µου για καλή ζωή. Μίλα µου για Milner!

κερδίζετε 0,51 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,12 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,61 €15,37 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Το Milner: - Φτιάχνεται φυσικά από περισσότερο γάλα χαµηλών λιπαρών και µόνο, σε σχέση µε τα τυριά Gouda(πλήρη σε λιπαρά). -Είναι φυσική πηγή 9 θρεπτικών συστατικών που χρειαζόµαστεκαθηµερινά, όπως πρωτεΐνες, ασβέστιο, φώσφορο, σελήνιο, βιταµίνες Α, Β2 & Β12, Κ2 και ψευδάργυρο. -Προσφέρει πλούσια και απολαυστική γεύση. -Περιέχει 40% λιγότερα λιπαρά από το Gouda.
Η καινοτοµική συσκευασία MilnerClickFresh στους 2 κωδικούς σε φέτες έχει τα παρακάτω πλεονεκτήµατα: -Είναι εύκολη και πρακτική στη χρήση. -Ανοίγει και κλείνει ξανά και ξανά για ατέλειωτη απόλαυση Milner. -Διατηρεί το αγαπηµένο µας Milner τόσο φρέσκο και λαχταριστό, σαν να κόπηκε αυτή τη στιγµή!
Brand MILNER