Finish απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες powerball all in 1 max lemon 432γρ. (27μεζ.) View larger
Finish απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες powerball all in 1 max lemon 432γρ. (27μεζ.)

Finish απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε ταμπλέτες powerball all in 1 max lemon 432γρ. (27μεζ.)

129435 (5201347172787)

κερδίζετε 7.83 πόντους

ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλυντηρίων πιάτων.
Finish Power, η All in 1 λύση για τα πιάτα σας. Η δράση της Powerball ενισχύει τα συστατικά της ταμπλέτας για καθημερινή καθαριότητα και λάμψη από την 1η φορά και κάθε φορά. Με βιοδιασπώμενη, 100% υδατοδιαλυτή μεμβράνη. Για 100% απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας συνδυάστε με το αλάτι πλυντηρίου Finish, το εκθαμβωτικό πλυντηρίου πιάτων Finish, το αρωματικό πλυντηρίου πιάτων Finish και το καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων.

κερδίζετε 4,22 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

12,05 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

7,83 €0,29 € / μεζ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

5 - λιγότερο από 15 %: λευκαντικοί παράγοντες µε βάση το οξυγόνο, πολυκαρβοξυλικές ενώσεις, λιγότερο από 5 %: φωσφονικές ενώσεις, μη-ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Περιέχει ένζυμα (πρωτεάση, αμυλάση). Περιέχει άρωμα (benzyl benzoate).
1. Χρησιμοποιήστε μόνο με στεγνά χέρια. 2. Μη ξετυλίγετε την ταμπλέτα. Διαλύεται εντελώς στην πλύση.3.Τοποθετήστε μια ταμπλέτα ανά πλύση σε ΣΤΕΓΝΗ ειδική θήκη. 4.Μην τοποθετείτε την ταμπλέτα στην θήκη μαχαιροπήρουνων. 5. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε οικολογικά ή αυτόματα προγράμματα πλύσης. Εάν η ταμπλέτα δεν εφαρμόζει, συμβουλευτείτε τον κατασκευαστή του πλυντηρίου πιάτων ή το εγχειρίδιο με τις οδηγίες. Για καλύτερα αποτελέσματα σε σύντομα προγράμματα πλύσης, τοποθετείστε τη Finish Power ταμπλέτα στο κάτω μέρος του πλυντηρίου πιάτων δίπλα από το φίλτρο.
Για να προστατέψετε την ποιότητα των Finish Power ταμπλετών, πάντα σφραγίστε τη συσκευασία μετά τη χρήση και αποθηκεύστε μακριά από ζέστη και υγρασία.
Brand FINISH