Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα, ρίχνετε το περιεχόμενο της συσκευασίας χωρίς να το ξεπαγώσετε και σοτάρετε με 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο ή ελαιόλαδο για περίπου 5'. Προσθέτετε 1 1/2 φλιτζάνι νερό και προαιρετικά αλάτι, πιπέρι. Σιγοβράζετε για περίπου 15' ανακατεύοντας συνεχώς, συμπληρώνοντας λίγο νερό αν χρειαστεί.
Διατήρηση στο ψυγείο 24 ώρες. Σε κατάψυξη -6°C 1 εβδομάδα. Σε κατάψυξη -12°C 1 μήνας. Σε κατάψυξη -18°C.