Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε σε χαμηλή φωτιά το περιεχόμενο της συσκευασίας με τη μισή ποσότητα του ελαιολάδου για 5-7 λεπτά. Δυναμώνετε την ένταση της εστίας, ρίχνετε αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμονιού, το υπόλοιπο ελαιόλαδο μαζί με 1 1/2 φλιτζάνι νερό και ανακατεύετε. Μόλις αρχίσουν να βράζουν, σκεπάζετε την κατσαρόλα, χαμηλώνετε την ένταση εστίας στο μισό και σιγοβράζετε για 15 περίπου λεπτά. Αμέσως μετά, ανοίγετε το καπάκι της κατσαρόλας και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για άλλα 5 λεπτά.
Διατήρηση στο ψυγείο 24 ώρες. Σε κατάψυξη -6°C 1 εβδομάδα. Σε κατάψυξη -12°C 1 μήνας. Σε κατάψυξη -18°C βλέπε ανάλωση στη συσκευασία.