Ωμέγα ρύζι γλασέ special για γεμιστά & σούπες (500g) View larger
Ωμέγα ρύζι γλασέ special για γεμιστά & σούπες (500g)

Ωμέγα ρύζι γλασέ special για γεμιστά & σούπες (500g)

107992 (5201237202020)

κερδίζετε 1.69 πόντους

Η εταιρεία ΩΜΕΓΑ διαλέγει ανάμεσα από τις καλύτερες και εκλεκτότερες Ελληνικές ποικιλίες ρυζιού της Ανθήλης Λαμίας δημιουργώντας το Special ρύζι Γλασσέ ΩΜΕΓΑ. Είναι ιδανικό για τη χρήση μέσα σε γεμιστά και σούπες προσφέροντας ένα εξαιρετικό συνδυασμό γεύσης και υφής. Η ποιότητα της ΩΜΕΓΑ ελέγχεται καθημερινά κάτω από αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου προσφέροντας προϊόντα που βοηθούν στην ισορροπημένη διατροφή υψηλής θρεπτικής αξίας για καλή υγεία.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,69 €3,38 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

100% ρύζι γλασσέ.
1. Για σπυρωτό πιλάφι, πριν το βράσιμο, ξεπλένουμε το ρύζι μέσα σε σουρωτήρι κάτω από τρεχούμενο νερό (ρύζι bonnet, γλασσέ, νυχάκι). 2. Η σωστή αναλογία ρυζιού - νερού ή ζωμού, είναι 1 μέρος ρύζι με 2½ μέρη νερό ή ζωμό. 3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. 4. Ο χρόνος βρασμού είναι κατά μέσο όρο στα 12-18 λεπτά. 5. Αφού βράσει το ρύζι αφού κατεβάσουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, τη σκεπάζουμε με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα για να τραβήξει τους υδρατμούς και να κρατήσει το ρύζι αφράτο μέχρι τη στιγμή του σερβιρίσματος.
Η διατήρηση και χρήση του προϊόντος μετά το άνοιγμα της συσκευασίας γίνεται σε ξηρό χώρο, με χαμηλές θερμοκρασίες, απαλλαγμένο από έντομα και χωρίς έκθεση στον ήλιο.
Brand ΩΜΕΓΑ