Το ξεχωριστό αυτό είδος ζυμαρικού έχει μακρά παρουσία στην ελληνική κουζίνα. Έχουν τη μορφή φωλιάς και αποτελούνται από μακριά ζυμαρικά. Όλοι τον έχουµε δοκιμάσει σε δύσκολες στιγµές, αλλά εµείς σας προκαλούµε να τολµήσετε και άλλες συνταγές: δοκιμάστε τον σε σούπα ντομάτας προσθέτοντας υλικά της αρεσκείας σας, σε σούπα µε κρέας και λαχανικά, σε κινέζικες συνταγές ή µε σάλτσα κιµά και ανακαλύψτε µια καινούρια γευστική απόλαυση MISKO! Άλλωστε οι φίλοι δε φαίνονται µόνο στα δύσκολα...