Purina τροφή σκύλου ξηρά one - adult βοδινό με ρύζι (800g) View larger
Purina τροφή σκύλου ξηρά one - adult βοδινό με ρύζι (800g)

Purina τροφή σκύλου ξηρά one - adult βοδινό με ρύζι (800g)

112212 (7613034146823)

κερδίζετε 5.20 πόντους

Το Purina One® MINI/SMALL <10KG Adult είναι μια εύγευστη συνταγή με βοδινό που είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, προσφέρει τα απαραίτητα επίπεδα ενέργειας και φροντίζει τις φυσικές του ανάγκες. Η ισορροπία των μικροοργανισμών έχει θετική επίδραση στην υγιή πέψη του σκύλου, τη φυσική άμυνα και τη γενικότερη ευεξία του. Προσεκτικά επιλεγμένη, προηγμένη διατροφή σε ένα απολαυστικό γεύμα με μικρές τραγανές κροκέτες και πιο μαλακές μπουκιές, που βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς μικροβιώματος εντέρου.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

5,20 €6,50 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, σιτάρι (17.5%), καλαμπόκι (16.5%), εντόσθια βοδινού (14.0%), ζωικά λίπη, Ρύζι (4.0%), υδρολυμένες πρωτεΐνες, άλευρο σόγιας, αποξηραμένος πολτός τεύτλου (3.0%), γλυκερίνη, Ανόργανα άλατα, σιμιγδάλι αραβοσίτου.
Οι προτεινόμενες ημερήσιες ποσότητες θα πρέπει να προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες, το επίπεδο δραστηριότητας του σκύλου και τη φυσική του κατάσταση. Έχετε πάντοτε στη διάθεση του σκύλου φρέσκο, καθαρό νερό. Εάν προσφέρετε για πρώτη φορά στο σκύλο σας Purina ONE, σας συνιστούμε να κάνετε την αλλαγή σταδιακά, αναμιγνύοντας την Purina ONE με την τροφή που τρώει και αυξάνοντας την ποσότητα για διάστημα 7 ημερών, ώστε να επιτρέψετε στο πεπτικό του σύστημα να προσαρμοστεί στην αλλαγή.
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Brand PURINA