Soflan υγρό απορρυπαντικό ευαίσθητων ρούχων σκούρα ρούχα 900ml (18μεζ.) View larger
Soflan υγρό απορρυπαντικό ευαίσθητων ρούχων σκούρα ρούχα 900ml (18μεζ.)

Soflan υγρό απορρυπαντικό ευαίσθητων ρούχων σκούρα ρούχα 900ml (18μεζ.)

138249 (8718951325777)

κερδίζετε 4.35 πόντους

Το Soflan προσφέρει την καλύτερη φροντίδα του, ώστε τα σκούρα ρούχα σας να παραμείνουν σαν καινούρια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η προηγμένη σύνθεσή του Soflan για σκούρα ρούχα είναι ειδικά σχεδιασμένη για την φροντίδα των σκούρων και μαύρων ρούχων. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του το Soflan για σκούρα ρούχα παγιδεύει τα άλατα και άλλους παράγοντες υπεύθυνους για το ξεθώριασμα των ρούχων, εξασφαλίζοντας έτσι έντονα μαύρα και λαμπερά σκούρα χρώματα. Χρησιμοποιήστε το για τα σκούρα και μαύρα ρούχα

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,35 €0,24 € / μεζ.

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Από 5%-15% ανιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες. Άρωμα, lactic acid, coumarin, sodium dodecyl benzene sulfonate, sodium laureth sulfate.
Επιλέξτε ένα πρόγραμμα πλυντηρίου για ευαίσθητα ρούχα, χωρίς δυνατό στίψιμο. Για μεταξωτά ρούχα, προτιμήστε πλύσιμο στο χέρι.Προτιμήστε πλύση σε χαμηλή θερμοκρασία: προστατεύστε τα ρούχα σας και το περιβάλλον! Απλώστε τα ρούχα οριζόντια - αποφύγετε το στέγνωμα στον ήλιο. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευθείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.
Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό. Μακριά από παιδιά.
Brand SOFLAN