Garnier σαμπουάν μαλλιών botanic therapy charcoal (400ml) View larger
Garnier σαμπουάν μαλλιών botanic therapy charcoal (400ml)

Garnier σαμπουάν μαλλιών botanic therapy charcoal (400ml)

152832 (3600542521000)

κερδίζετε 4.20 πόντους

Μία συνταγή που συνδυάζει τις καθαριστικές ιδιότητες του Άνθρακα με τις ενυδατικές ιδιότητες του Ελαίου Μαύρου Κυμίνου. Απομακρύνει το σμήγμα από το τριχωτό & κλειδώνει την υγρασία στις άκρες για 72Ω. Όλη η εξειδίκευση του Botanic Therapy σε μία συνταγή εξισορρόπησης που καθαρίζει εντατικά το τριχωτό & ενυδατώνει τις άκρες. Ιδανικό για λιπαρά μαλλιά με ξηρές άκρες. Η Garnier είναι εγκεκριμένη από το Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,20 €10,50 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua / water, ammonium lauryl sulfate, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, nigella sativa seed oil, triethyl citrate, sodium hydroxide, guar hydroxypropyltrimonium chloride, charcoal powder, citric acid, polyglycerin-10, polyglyceryl-10 myristate, polyglyceryl-10 stearate, sodium benzoate, sodium dehydroacetate, benzoic acid, caramel, linalool, limonene, benzyl alcohol, parfum / fragrance (f.i.l. z70015011/1).
Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάντε απαλό μασάζ προσεκτικά σε όλο το τριχωτό της κεφαλής και ξεβγάλετε. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε άμεσα και προσεκτικά.
Brand GARNIER