Tresemme σαμπουάν μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml) View larger
Tresemme σαμπουάν μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml)

Tresemme σαμπουάν μαλλιών keratin shine για κάθε τύπο μαλλιών (400ml)

135940 (8710522323007)

κερδίζετε 3.13 πόντους

Ψάχνετε για το προϊόν που θα μαλακώσει και θα τιθασεύσει το φριζάρισμα σας Το TRESemme Keratin Smooth Σαμπουάν φέρνει στο προσκήνιο την καινοτομία που λειαίνει τα φριζαρισμένα μαλλιά, προσφέροντας τους 72 ώρες ελέγχου του φριζαρίσματος. Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, σας χαρίζει μαλλιά μεταξένια, απαλά και με φυσική κίνηση. Το σύστημα αντιστέκεται στο φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει.

κερδίζετε 1,04 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,17 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,13 €7,82 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Aqua, sodium laureth sulfate, cocamidopropyl betaine, glycerin, carbomer, citric acid, cocamide mea, dimethiconol, disodium edta, glycol distearate, guar hydroxypropyltrimonium chloride, hydrolyzed keratin, mica, parfum, peg-45m, phenoxyethanol, ppg-9, sclerocarya birrea seed oil, silica, sodium benzoate, sodium chloride, sodium hydroxide, styrene/acrylates copolymer, tea-dodecylbenzenesulfonate, tea-sulfate, benzyl alcohol, butylphenyl methylpropional, citronellol, geraniol, hexyl cinnamal, limonene, linalool, CI 77891.
Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη δόση TRESemme Keratin Smooth Shampoo σε βρεγμένα μαλλιά. Κάνετε μαλακά μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας και στις ρίζες με τα δάχτυλα μέχρι να γίνει αφρός. Μόλις φτιάξετε αρκετό αφρό, ξεπλύνετε καλά και συνεχίστε με το Keratin Smooth Conditioner για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα και να εξομαλύνετε κάθε τρίχα. Στη συνέχεια, για την προστασία από τη θερμότητα χρησιμοποιείται το σπρέι Keratin Smooth Heat Protection πριν το χτένισμα σας και τελειώστε με το Keratin Smooth Oil για να δώσετε στο χτένισμα σας επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεβγάλτε με άφθονο νερό.
Brand TRESEMME