Gourmet τροφή γάτας perle με σολομό/ φιλετάκια σε σάλτσα (85g) View larger
Gourmet τροφή γάτας perle με σολομό/ φιλετάκια σε σάλτσα (85g)

Gourmet τροφή γάτας perle με σολομό/ φιλετάκια σε σάλτσα (85g)

112796 (8002205354997)

κερδίζετε 0.92 πόντους

Η γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης και δεν είναι πάντοτε εύκολο να την δελεάσετε. Γι αυτό το λόγο η GOURMET PERLE δημιούργησε τη σειρά Φιλετάκια σε Σάλτσα: εκλεπτυσμένες συνταγές που θα προσφέρουν στη γάτα σας καθημερινά μια ακαταμάχητη γευστική εμπειρία. Η GOURMET PERLE με Σολομό είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Λεπτά φιλετάκια με κρέας, ελαφρά μαγειρεμένα με την αρωματική σάλτσα τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

0,92 €10,82 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Κρέας και ζωικά παράγωγα, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ψάρι και παράγωγα ψαριού ( εκ των οποίων σολομός 4%), ανόργανα άλατα, σάκχαρα.
Για μια ενήλικη γάτα μέσου βάρους (4kg), προσφέρετε μέχρι 4 φακελάκια την ημέρα σε 2 τουλάχιστον ξεχωριστά γεύματα. Οι συνιστώμενες ημερήσιες ποσότητες θα πρέπει να προσαρμόζονται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες , την δραστηριότητα του ζώου και την φυσική του κατάσταση. Σε εγκυμονούσες ή θηλάζουσες γάτες προσφέρετε την τροφή κατά βούληση, σε ποσότητα τόση όση η γάτα θέλει να φάει. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου. Έχετε πάντα στη διάθεση της γάτας καθαρό νερό.
Το προϊόν διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Brand GOURMET