ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ (4x100g) ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΕ ΖΕΛΕ WHISKAS +1ΕΤΟΥΣ View larger
ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ (4x100g) ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΕ ΖΕΛΕ WHISKAS +1ΕΤΟΥΣ

ΤΡΟΦΗ ΓΑΤΑΣ (4x100g) ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΨΑΡΙ ΣΕ ΖΕΛΕ WHISKAS +1ΕΤΟΥΣ

113468 (8410136216770)

κερδίζετε 1.98 πόντους

Γευστική τροφή για γάτες σε φέτες για ένα εύκολο και φρέσκο γεύμα. Ό,τι χρειάζεται η ενήλικη γάτα σας για μια χαρούμενη και υγιή ζωή. Διατίθεται σε φακελάκια τροφής για γάτες WHISKAS® των 100 γραμ.


ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

1,98 €4,95 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Με σολoμό. Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα, ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων σολωμός 4%), σάκχαρα, μεταλικά στοιχεία. Με τόνο Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα,ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων τόνος 4%), σάκχαρα, μεταλικά στοιχεία. Με μπακαλιάρο Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα,ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων μπακαλιάρος 4%), σάκχαρα, μεταλικά στοιχεία. Με ψάρια του ωκεανού Σύνθεση: κρέας και ζωικά παράγωγα,ψάρι και παράγωγα ψαριού (εκ των οποίων ψάρια του ωκεανού 4%), σάκχαρα, μεταλικά στοιχεία.
Μία γάτα 3kg χρειάζεται 2 φακελάκια την ημέρα.Μία γάτα 4kg χρειάζεται 2 1/2 φακελάκια την ημέρα. Σας συνιστούμε να συνδυάζετε 1 1/2 φακελάκι με 15g ξηρή τροφή WHISKAS® για τις γάτες 3kg και 2 φακελάκια με 15gr ξηρή τροφή WHISKAS®. Προσαρμόστε την ποσότητα της τροφής ανάλογα με το επίπεδο δραστηριότητας και το βάρος της γάτας σας. Λάβετε υπόψη σας ότι χρειάζεται μία περίοδος προσαρμογής όταν αλλάζετε τροφή. Θέλετε να μάθετε για τη διατροφή της γάτας σας Επισκεφθείτε το site μας ή επικοινωνήστε μαζί μας. Έχετε πάντα διαθέσιμο φρέσκο, πόσιμο νερό. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό χώρο.
Brand WHISKAS