Klinex spray χλωρίνη κατά της μούχλας (500ml) View larger
Klinex spray χλωρίνη κατά της μούχλας (500ml)

Klinex spray χλωρίνη κατά της μούχλας (500ml)

135474 (8710847890369)

κερδίζετε 2.76 πόντους

Το Σπρέι KLINEX ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΟΥΧΛΑΣ με ενεργό χλώριο αρχίζει να δρα άμεσα με την επαφή και αφαιρεί αποτελεσματικά τη μούχλα. Εξουδετερώνει το 99,9% των μικροβίων όπως βακτήρια και μούχλα που είναι γνωστές αιτίες κακοσμίας.

κερδίζετε 1,19 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,95 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,76 €5,52 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% λευκαντικοί παράγοντες με βάση το χλώριο, μη ιονικά τασιενεργά, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: υποχλωριώδες νάτριο 4,7g ανά 100g προϊόντος.
-Καθαριστικό - απολυμαντικό με ενεργό χλώριο. Χειριστείτε το με ασφάλεια. Διαβάστε προσεχτικά τις προφυλάξεις και πληροφορίες ασφάλειας πριν τη χρήση. - Μην αφαιρείτε τη μούχλα πριν ή κατά τη διάρκεια της χρήσης. -Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενους χώρους. Αφήστε το παράθυρο ή τη πόρτα ανοιχτή κατά τη χρήση. -Ψεκάστε ομοιόμορφα από απόσταση 10-15 εκ. και αποφύγετε τον υπερβολικό ψεκασμό. Απομακρυνθείτε από το χώρο και αφήστε το προϊόν να δράσει για 15-20 λεπτά. Ξεβγάλετε με νερό και σκουπίστε εάν είναι απαραίτητο. Επαναλάβετε εάν χρειαστεί, μόνο αφού έχετε ξεβγάλει την επιφάνεια ή αυτή είναι στεγνή. Μην το χρησιμοποιείτε σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. -Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός σταματήστε αμέσως τη χρήση απομακρυνθείτε από το χώρο και αφήστε το προϊόν να στεγνώσει. ΑΝΟΙΓΜΑ/ΚΛΕΙΣΙΜΟ: Πιέστε την ασφάλεια ενώ γυρίζετε το ακροφύσιο στη θέση ψεκασμού. Πάντοτε επαναφέρετε το ακροφύσιο στη θέση "Stop" μετά τη χρήση.
Brand KLINEX