Klinex υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό γενικής χρήσης 4 in 1 (750ml) View larger
Klinex υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό γενικής χρήσης 4 in 1 (750ml)

Klinex υγρό καθαριστικό & απολυμαντικό γενικής χρήσης 4 in 1 (750ml)

114219 (8717644490358)

κερδίζετε 2.76 πόντους

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέρει υγιεινή καθαριότητα σε όλο το σπίτι. Εξουδετερώνει ιούς & βακτήρια συμπεριλαμβανομένων των σταφυλόκοκκος (MRSA), λιστέρια, καμπυλοβακτήριο, σαλμονέλλα. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

κερδίζετε 1,19 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,95 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,76 €3,68 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Λιγότερο από 5% κατιονικά τασιενεργά, μη-ιονικά τασιενεργά, φωσφορικές ενώσεις, άρωμα. Απολυμαντικός παράγοντας: benazalkonium chloride 0,75g ανά 100g προϊόντος.
Ψεκάστε το προϊόν και σκουπίστε. Για απολύμανση από βακτήρια και τον ιό Η1Ν1 αφήστε να δράσει για 5 λεπτά και σκουπίστε. Για πολύ λερωμένες επιφάνειες καθαρίστε πρώτα την επιφάνεια με το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι. Για εξουδετέρωση του κορωνοϊού SARS-CoV-2* και στην περίπτωση λεκέδων μούχλας αφήστε να δράσει για 15 λεπτά. Μην το αναμιγνύετε με άλλα απορρυπαντικά ή σαπούνια. Αν χρησιμοποιήσατε άλλα απορρυπαντικά στην επιφάνεια, ξεπλύνετε πριν το χρησιμοποιήσετε. Μην το χρησιμοποιείτε σε μάρμαρο.
Brand KLINEX