Ajax spray υγρό καθαριστικό kloron με χλωρίνη (750ml) View larger
Ajax spray υγρό καθαριστικό kloron με χλωρίνη (750ml)

Ajax spray υγρό καθαριστικό kloron με χλωρίνη (750ml)

114055 (8714789528700)

κερδίζετε 2.37 πόντους

Το Ajax Kloron με χλωρίνη, συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του Ajax και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, χωρίς μικρόβια, βακτηρίδια και μύκητες.

κερδίζετε 1,28 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,65 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,37 €3,16 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Απολυμαντικά: 1gr υποχλωριώδες νάτριο ανά 100gr προϊόντος, aroma. Περιέχει λιγότερο από 5% μη ιονικές επιφανειοδραστικές ουσίες, sodium hypochlorite, sodium hydroxide.
Προκαλεί σοβαρή οφθαλμική βλάβη. Προκαλεί ερεθισμό του δέρματος. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Καλέστε αμέσως το κέντρο δηλητηριάσεων ή ένα γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα, πλύνετε με άφθονο νερό. Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Διάθεση του περιεχομένου/περιέκτη σε κατάλληλα σημεία συλλογής. Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο). Για μεγάλες επιφάνειες: ψεκάστε από απόσταση 20-30εκ. και ξεβγάλτε με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι. Για μικρότερες επιφάνειες: ψεκάστε απευθείας στο πανί ή το σφουγγάρι και κατόπιν ξεβγάλτε. Για επίμονους λεκέδες: ψεκάστε, περιμένετε 1 λεπτό και ξεβγάλτε. Για αποτελεσματική απολύμανση αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά και μετά ξεβγάλτε. Οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα θα πρέπει να ξεπλένονται μετά την απολύμανση. Να χρησιμοποιείται μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο. Αποφύγετε κάθε επαφή με ρούχα, χαλιά, μοκέτες, ταπετσαρίες, ξύλινες, γυάλινες ή βαμμένες επιφάνειες. Σε μαρμάρινες ή μεταλλικές επιφάνειες δοκιμάστε πρώτα το προϊόν σε μη ορατό σημείο και ξεβγάλετε αμέσως μετά την χρήση. Καπάκι ασφαλείας: Πιέστε το πάνω μέρος της αντλίας και στρίψτε το ακροφύσιο.
Μακριά από παιδιά.
Brand AJAX