Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό για μεγάλες επιφάνειες power & fresh sparkling lemon & lime burst (1lt) View larger
Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό για μεγάλες επιφάνειες power & fresh sparkling lemon & lime burst (1lt)

Dettol υγρό πολυκαθαριστικό αντιβακτηριδιακό για μεγάλες επιφάνειες power & fresh sparkling lemon & lime burst (1lt)

108713 (5201347158590)

κερδίζετε 4.10 πόντους

To καθαριστικό πατώματος Dettol μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις σκληρές πλενόμενες επιφάνειες για ένα συνολικά καθαρό σπίτι. Είναι ένα ισχυρό πολυκαθαριστικό προϊόν με απίστευτη φρεσκάδα το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκέτο σε δύσκολους λεκέδες ή να το διαλύσετε για μεγάλες επιφάνειες. Η επαναστατική του σύνθεση αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα λίπη και τη μουτζούρα, εξουδετερώνοντας το 99,9% των μικροβίων, κάνοντας τον καθαρισμό ευκολότερη υπόθεση. Με υπέροχο άρωμα Λεμόνι.

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

4,10 €4,10 € / lt

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

1. Μετά την χρήση δεν χρειάζεται να ξεβγάλετε με νερό, εκτός αν χρησιμοποιείται το προϊόν αδιάλυτο ή σε επιφάνειες που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα. 2. 2 καπάκια σε 5 λίτρα νερό για ήπιο καθάρισμα ή 2 καπάκια σε 1 λίτρο νερό για βαθύ καθαρισμό και εξουδετέρωση βακτηριδίων. 3. Αν χρησιμοποιηθεί αδιάλυτο ρίξτε το σε ένα υγρό σφουγγάρι ή απευθείας πάνω στην επιφάνεια. 4. Ξεβγάλτε μετά τη χρήση. Μη κατάλληλο για χρήση σε: μη βερνικωμένα πλαστικά δάπεδα, μη βερνικωμένες ξύλινες επιφάνειες, χαλιά, ταπετσαρίες και υφάσματα.
Brand DETTOL