Χρυσή ζύμη φύλλο κρούστας κατεψυγμένο για γλυκά (450g) View larger
Χρυσή ζύμη φύλλο κρούστας κατεψυγμένο για γλυκά (450g)

Χρυσή ζύμη φύλλο κρούστας κατεψυγμένο για γλυκά (450g)

107954 (5201231003098)

κερδίζετε 2.21 πόντους

Το Φύλλο κρούστας για γλυκά Χρυσή Ζύμη είναι φτιαγμένο από εκλεκτά και ποιοτικά υλικά. Είναι πολύ λεπτό σαν μετάξι, δουλεύεται εύκολα χωρίς να σπάει και δίνει ένα χρυσορόδινο και τραγανό αποτέλεσμα, ενώ απορροφά όσο σιρόπι πρέπει.
Ιδανικό για όλων των ειδών τα σιροπιαστά γλυκά, χαρίζει γνήσια σπιτική γεύση στις αγαπημένες σας συνταγές! Για δημιουργίες τόσο νόστιμες, που θα σας ζητούν τη συνταγή! Χρυσή Ζύμη. Δεν έτυχε...Πέτυχε!

κερδίζετε 1,25 €

ΑΡΧΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,46 €

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,21 €4,91 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Αλεύρι σίτου, νερό, άμυλο αραβοσίτου, υγροσκοπικό μέσο: γλυκερόλη, μαγειρικό αλάτι, συντηρητικό: σορβικό κάλιο. Το προϊόν περιέχει συστατικά σίτου (γλουτένη) και ενδεχομένως να περιέχει ίχνη από σόγια, σινάπι (μουστάρδα) και λούπινο.
Βγάζετε το προϊόν από την κατάψυξη και το αφήνετε μέσα στη συσκευασία του σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά (2 ώρες περίπου). Ετοιμάζετε τη γέμιση. Ξετυλίγετε τα φύλλα κρούστας, τα απλώνετε σε επίπεδη επιφάνεια και τα σκεπάζετε με μία καθαρή υγρή πετσέτα για να διατηρείται η υγρασία τους. Χρησιμοποιείτε ένα-ένα φύλλο, αφού πρώτα το αλείψετε με βούτυρο. Ετοιμάζετε τη δημιουργία σας και αλείφετε την επιφάνεια με βούτυρο. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C. Προσαρμόζετε τη διάρκεια ψησίματος και τη θερμοκρασία ανάλογα με το φούρνο σας. Προσοχή: Το προϊόν δεν ψήνεται σε φούρνο μικροκυμάτων.
Brand ΧΡΥΣΗ ΖΥΜΗ