Knorr ζωμός σε ρευστή μορφή σπιτικός λαχανικών - vegetarian, vegan (112g) View larger
Knorr ζωμός σε ρευστή μορφή σπιτικός λαχανικών - vegetarian, vegan (112g)

Knorr ζωμός σε ρευστή μορφή σπιτικός λαχανικών - vegetarian, vegan (112g)

114364 (8722700473022)

κερδίζετε 2.16 πόντους

Ο Σπιτικός Ζωμός της Knorr είναι ένας υψηλής ποιότητας ζωμός, εμπνευσμένος από τον παραδοσιακό, σπιτικό τρόπο παρασκευής ζωμού. Ένας αρμονικός και γευστικά πλούσιος συνδυασμός προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών, που έχουν βράσει σε χαμηλή φωτιά για αρκετή ώρα, συμπυκνώνεται πρωτοποριακά σε μία μικρή συσκευασία. Διαλύεται εύκολα στο μαγείρεμα και αναδεικνύει μοναδικά τη φυσική γεύση των φρέσκων συστατικών που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα μας. Ο Ζωμός για Πραγματικά Σπιτική Γεύση!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

2,16 €19,29 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, αλάτι, καρότο* (7,5%), φυτικό λίπος (φοινικέλαιο), ζάχαρη, πράσο* (5,0%), εκχύλισμα μαγιάς, κόκκινη πιπεριά* (2,3%), ΣΕΛΙΝΟΡΙΖΑ* (0,9%), πηκτικά μέσα ( ξανθανικό κόμμι, κόμμι χαρουπιών), αρωματικές ύλες, μπαχαρικά (ΣΕΛΙΝΟΣΠΟΡΟΣ, ρίζες λεβιστικού* (0,09%), μοσχοκάρυδο, πιπέρι), μαϊντανός * (0,26%), σιρόπι καραμέλας, μαλτοδεξτρίνη. *αειφόρου γεωργικής καλλιέργειας.
Προσθέστε 1 τεμάχιο (28g) "Σπιτικού Ζωμού Λαχανικών" της Knorr κατευθείαν στο φαγητό σας κατά την ώρα του μαγειρέματος. Εναλλακτικά, για την παρασκευή έτοιμου ζωμού βοδινού, προσθέστε 1 τεμάχιο σε 1/2 λίτρο βραστό νερό. Εμπλουτίστε μοναδικά τις σάλτσες, τις σούπες, τον κιμά και ειδικά όλα τα φαγητά με κρέας προσδίδοντας γεμάτη γεύση στην συνταγή.
Εφόσον ανοιχθεί θα πρέπει να καταναλωθεί μέσα σε 3 ημέρες. Το προϊόν μπορεί να εμφανίσει κρυστάλλους στην επιφάνεια του - αυτό είναι μια φυσική διαδικασία που δεν επηρεάζει την ποιότητα του προϊόντος.
Brand KNORR
Χαρακτηριστικά Vegetarian, Vegan