GERBER ΤΡΟΦΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ & ΚΟΛΟΚΥΘΑ - Βιολογικό 8+ ΜΗΝΩΝ (190g) View larger
GERBER ΤΡΟΦΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ & ΚΟΛΟΚΥΘΑ - Βιολογικό 8+ ΜΗΝΩΝ (190g)

GERBER ΤΡΟΦΗ ΕΤΟΙΜΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ & ΚΟΛΟΚΥΘΑ - Βιολογικό 8+ ΜΗΝΩΝ (190g)

149651 (7613038813196)

κερδίζετε 3.96 πόντους

Παιδική τροφή για βρέφη και μικρά παιδιά, με γλυκοπατάτα, κολοκύθα, παντζάρι και κοτόπουλο. Βιολογικό. Ανακαλύψτε τα βιολογικά βρεφικά γεύματα, που παρασκευάζονται με βιολογικά συστατικά ειδικά επιλεγμένα για βρέφη. Παρασκευάζονται σε κενό αέρος για να είναι αναλλοίωτα τα θρεπτικά συστατικά. Δεν χρειάζονται ψυγείο πριν το άνοιγμα, έτσι μπορείτε να παίρνετε μαζί σας το φαγητό του μωρού σας και στη βόλτα!

ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ

3,96 €20,84 € / kg

Για προσθήκη πατήστε στο καρότσι

Νερό, γλυκοπατάτα* 15%, κολοκύθα* 15%, παντζάρι* 10%, πατάτα* 10%, κοτόπουλο* 8%, άμυλο καλαμποκιού*, κραμβέλαιο*. *Προϊόν βιολογικής γεωργίας.
Την πρώτη φορά που ανοίγετε τη συσκευασία πρέπει να ακουστεί "κλικ". Μην ταΐζετε κατευθείαν από το βαζάκι. Μη χρησιμοποιείτε μεταλλικό κουτάλι. Μεταφέρετε το προϊόν σε καθαρό δοχείο. Σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου ή ζεσταμένο. Εάν το ζεστάνετε, ανακατέψτε, δοκιμάστε τη θερμοκρασία πριν το σερβίρισμα. Ταΐστε το μωρό σε όρθια θέση, πάντα υπό την επίβλεψή σας.
Διατηρείστε το κλειστό βαζάκι σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το άνοιγμα φυλάξτε το υπόλοιπο προϊόν κλειστό στο ψυγείο μέχρι 24 ώρες. Πετάξτε το προϊόν εάν το καπάκι ή το βαζάκι έχουν φθορές.
Brand GERBER
Χαρακτηριστικά Βιολογικό προϊόν